Tanácsadás

Értékteremtő informatika

Tanácsadási megbízásaink kiterjednek az általános projekt menedzsmentre, rendszerek bevezetésére, de akár az informatikai osztály hatékonyságára is. Megbízásaink oka a legtöbb esetben a ma is rendkívüli "költség prés", hogy ugyanannyi erőforrással valósítsunk meg a változó üzleti igényeket.  

Tovább

Oktatás

Tudatosság és biztonság    

Oktatásainkkal igyekszünk az informatika és az információbiztonság terén megszerzett tudásunkat átadni vagy épp csak általános tudatosság növelést elérni. Az egyedi tananyagfejlesztésektől és képzésektől kezdve, a minősítéseink szerint oktatást is tudunk vállalni.
 

Tovább

Auditálás

Feltárni és javítani

Cégünk az auditálási felkérések során főleg az információs rendszerek (beleértve az IT-t) működésének felülvizsgálatát végzi el a nemzetközi releváns szabványok alapján (ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000-1). Ezek a szabványok ismeretével hatékonyan tudjuk felmérni, hogy hol lehet szüksége egy szervezetnek a fejlődésre.

 

Tovább

Belső veszélyek

Kockázatarányos védelem

Cégünk a belső kockázatfelmérést interjúkkal és automatizált módszerekkel valósítja meg. Ehhez egy "ügynök" alapú terméket használ, ami a számítógépes eseményeket rögzíti, miközben a jogszabályi megfelelőséget is figyelembe tartja. A termék lehetőséget kínál az adatvédelemre, de akár a dolgozói hatékonyság növelésére is. 

 

Tovább